referenties

Aanhangwagen voor bouwfirma

Deze "black beauty" zal in gebruik genomen worden door een bouwfirma waar diverse transportmogelijkheden mee uitgevoerd zullen worden.

Voorzien van uitneembare containergeleidingen en verzonken aangebrachte twistlocks in de laadvloer kunnen werfketen worden getransporteerd. Zelfs machines kunnen met de aanhangwagen worden geladen, met de voorziene aluminium oprijrampen die achteraan opgeborgen zitten tussen het chassis. Deze worden vastgezet met de verzonken ingewerkte bindogen vooraan en achteraan.
Het speciaal ontwikkelde zijraamprofiel biedt mogelijkheden voor plaatsen van ladingstippen die zware lasten zijdelings kunnen tegenhouden, hiervoor is er vooraan tegen het kopschot opbergruimte voorzien. Een gatenpatroon is aangebracht in het schuine gedeelte zodat hierin spanbanden worden vastgehaakt.

Om ten allen tijde de aslasten te raadplegen is de Wabco Smartboard aangebracht. Via dit scherm kan de lader of chauffeur de alle aslasten afzonderlijk waarnemen, ook kilometerstand en eventuele ABS storingen worden hierop weergegeven. Zo zal de chauffeur steeds veilig en op een correcte manier de baan op kunnen.

  • 802305 opbergruimte ladingstippen kokers ladingzekerheid aanhangwagen noyens
  • 802305 middenas aanhangwagen wipkar aanhanger bouwfirma twistlocks
  • 802305 wabco smartboard systeem uitlezen asgewichten
  • 802305 ladingzekering aanhangwagen laadvloer piketten in vloer
  • 802305 aanhangwagen wip-car containergeleiding stippen
  • 802305 aanhangwagen wip-car containergeleiding stippen oprijrampen