CONTACTGEGEVENS:    +32(0)14 23 33 43     INFO@NOYENS.BE

Webwinkel A&C Noyens
WEBSHOP A&C NOYENS
LEVERING
af te halen in ons magazijn of thuislevering
BETALING
cash
bancontact│overschrijving
GAMMA
méér dan 3000 artikelen

A&C
Aanhangwagens & Carrosseriebouw

MERKNAAM NOYENS®
Noyens is een geregistreerde merknaam die enkel en alleen gebruikt mag worden door A&C Noyens N.V. Alle aanpassingen aan producten , in het bezit hebben van technische tekeningen en/of kopieren/namaken van producten van merknaam Noyens zonder schriftelijk akkoord van A&C Noyens, kunnen strafrechtelijk vervolgd worden.
 

ALS
DEGELIJKHEID BELANGRIJK IS!
Deze slogan omvat ons streven om u als klant een zo goed mogelijke service en kwaliteit aan te bieden.
En dit bij het bouwen van een oplossing om uw goederen te kunnen transporteren.

SPECIALITEIT MAATWERK
Niet alleen standaard aanhangwagens,opleggers en carrosserieopbouwen worden door ons dagelijks gefabriceerd, wij bouwen ook oplossingen op maat! Ook voor chassisbouw en trailerbouw bent u bij ons op het juiste adres.

MAGAZIJN WINKEL
Daar wij zelf onze aanhangwagens en opleggers zelf maken, hebben wij alle onderdelen die voor u van toepassing kunnen zijn voor de herstelling van uw aanhangwagen, oplegger of maken van foodtruck en dergelijke.. 

EEN PROFESSIONEEL TEAM STAAT VOOR U KLAAR
Onze firma is gebouwd op stevige fundamenten van jarenlange ervaring waarover A&C Noyens beschikt.  Deze jarenlange ervaring wordt in de praktijk omgezet door een team van bekwame vakmensen en technici.

Wij ontwikkelen en fabriceren transportoplossingen voor zowel de openbare weg als specifiek voor intern transport binnen fabriekterreinen.

Wij hopen u dan ook ooit te kunnen begroeten in ons bedrijf.