referenties

Vrachtwagenopbouw voor transport en onderhoud machines

Nieuwe vrachtwagenopbouw voor een specialist in machines voor tuinonderhoud. Voorzien van materiaalcompartiment met uitschuifbare opstaptrede, dat ingericht wordt als mobiele werkruimte, en open laadruimte met hydraulisch oprijplatform, kan onze klant zowel transport doen van nieuwe voertuigen als herstellingen ter plaatse uitvoeren.

Het versterkte kopschot is voorzien van voldoende sleufgaten voor opbergen van kettingen, rubber mat aan de binnenzijde voor bescherming van nieuwe machines tijdens transport en ingewerkte winch die voor het kopschot werd gemonteerd zodat deze steeds veilig beschermd staat.
Achteraan is het chassis schuin aangewerkt, voorzien van extra verstevigde polyester antislip toplaag zodat machines voldoende grip hebben. 

Een volledig dichtgewerkte onderzijde zorgt voor een esthetische en earodynamische afwerking van de vrachtwagen. Hierin zijn verschillende opstappen voorzien om de toegang tot de laadruimte te vereenvoudigen. De ingewerkte inox koffer zorgt voor voldoende opslagcapciteit voor spandbanden en andere toebehoren.
De volledige opbouw werd warmbad gegalvaniseerd, daarna werden de zichtkanten in metallic grijs gespoten zodat deze een mooi geheel vormen met de cabine.

Een onderbouwkoppeling zorgt ervoor dat middenas aanhangwagens kunnen gekoppeld worden zodat een maximaal benutbare en polyvalente volumecombinatie wordt bekomen.

Meer van deze opbouwmogelijkheden kan u terugvinden via deze link


  • 901951 open laadplatform met hydraulische oprijplatform
  • 901951 rubber tegen kopschot bescherming machines
  • 901951 open laadbak met hydraulische laadramp
  • 901951 open laadruimte machinetransport vrachtwagen