referenties

Volumetransport voor teler van aubergines

Onze klant actief in de groentesector zal nu zijn geteelde aubergines op een ergonomische manier kunnen transporteren van en naar de groenteveiling. Recent werd voor deze klant een vrachtwagenopbouw specifiek op maat gemaakt, deze krijgt nu aansluiting van een middenas aanhangwagen zodat er een maximaal volume aan transport is. 

Beide opbouwen van zowel aanhangwagen als vrachtwagenopbouw zijn uitgerust met een schuifzeilopbouw zonder enige gespen / tussenrongen of bacheplanken die verwijdert of uitgenomen dienen worden. Op deze manier verliest onze klant zo weinig mogelijk tijd tijdens het laden en lossen, zodat deze goed kan benut worden. Ook het zware en onaangename werk om telkens de bacheplanken te verwijderen is nu ook verleden tijd. Door één simpele duwbeweging zal de volledige bache naar voor of achter opengaan. Verticale stalen lamellen zorgen ervoor dat de goederen tijdens de transport niet zijdelings uit het voertuig kunnen, ronde ladingstangen (die verankerd worden in gatenrails tegen dak en in bodem) zorgen dat horizontale voortstuwing niet gebeurt. De goederen kunnen extra worden aangespannen met behulp van de verzonken vloerankers in het zijraamprofiel.

Bij loskades wordt er via het laadplatform tussen aanhangwagen en vrachtwagen een volledig doorgang bekomen zodat er volledig kan worden doorgeladen. 4-delige deuren vooraan en achteraan aanhangwagen en opbouw zorgen ervoor dat deze in aangekoppelde toestand probleemloos kunnen openen en sluiten zonder de aanhangwagen te hoeven afkoppelen.

Enkele specifieke kenmerken van de aanhangwagen worden hieronder extra weergegeven:

warmbad gegalvaniseerd chassis
aluminium velgen
laadvloer uit tropisch hardhout
voldoende LED achteruitrijlichten
zijdelingse toegang d.m.v. uitschuif trapjes
opbouw gespoten in metallic kleur
Europese typegoedkeuring
luchtvering
schijfremmen

Ook op zoek naar een volumecombinatie van vrachtwagen en aanhangwagen op maat?
Contacteer Jan Noyens voor meer info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of +32(0) 14 / 23.33.43

  • 802199 haaks zetten vrachtwagen wip-kar aanhangwagen
  • 802199 noyens opbouw volume transport met vrachtwagen en middenas aanhangwagen
  • 802199 volume combinatie vrachtwagen wipkar camion remorque combinaison
  • 802199 haaks zetten vrachtwagen combinatie met wipcar aanhanger
  • 802199 aanhangwagen doorlaadramp versus penta wave vrachtwagen
  • 802199 doorlaadramp tussen vrachtwagen en aanhangwagen