referenties

Multifunctionele aanhangwagen 5 in 1

Deze aanhangwagen voor bouwfirma is multifunctioneel uitgevoerd. Zo kunnen er 5 toepassingen voor transport worden gebruikt:

Zeecontainers 
Werfunits (uitzonderlijk vervoer)
Machinetransport
Goederentransport
Afzetcontainers

Voor al deze toepassingen zijn allerhande vastzetmogelijkheden in deze aanhangwagen verwerkt. Uitneembare containergeleiders zijn in het midden naast de langsliggers aangebracht, stalen stippen zorgen voor het zijwaarts tegen houden van de ladingen. Beide zijraamprofielen zijn uitgerust met gelazerde gatenpatroon waar spanbanden ingehaakt kunnen worden. In alle hoeken zijn verzonken vloerankers voorzien voor het vastleggen van machines en containers met kettingen. 
Twistlocks zorgen voor het verankeren van de zeecontainers, deze zijn tevens uitschuifbaar om werfketen van 3m breedte te kunnen transporteren. UItschuifbare markeringsborden geven de breedte van de ladingen aan tijdens transport. Met de achteraan opgeborgen aluminium oprijplaten kunnen machines probleemloos op de laadvloer worden gereden.

Al deze voorzieningen kunnen kunnen steeds worden meegenomen met de aanhangwagen zodat er constant van transport kan gewisseld worden. De neerklapbare zijborden en stippen kunnen onderin de aanhangwagen worden opgeborgen, de kinnegrip stijlen worden vooraan tegen het kopschot geplaatst zodat containers getransporteerd kunnen worden. De containergeleiding hebben achteraan tussen de oprijplaten een opslagplaats.

Het volledige chassis is warmbad gegalvaniseerd, alle zichtkanten werden in de firmakleur van onze klant gespoten. 

  • 802265 uitzonderlijk vervoer middenas aanhangwagen
  • 802265 middenas aanhangwagen wipcar noyens
  • 802265 uitschuifbare twistlocks opbergruimte zijborden en kinnegrip aanhangwagen
  • 802265 uitschuifbare twistlocks bureelcontainer werfkeet werfunits
  • 802265 middenas aanhangwagen schijfgeremde assen galva chassis