referenties

4x mobiele werkplaats voor water- en rioleringswerken

Nieuwe 4x mobiele werfwagens die worden ingezet voor water - en rioleringswerken. Deze voertuigen zijn voorzien van warmbad verzinkt gelast chassis en opbouw vervaardigd uit stevige lichtgewicht panelen. Om het materiaal op een veilige manier te beschermen is er achteraan een rolpoort voorzien die elektrisch zal worden afgesloten samen met de zijdeur. Zware ladingen kunnen probleemloos worden geladen en gelost met Dhollandia laadlift, een extra uittrekbare opspattrede onder de zijdeur en achteraan in het midden bieden een ergonomische toegankelijkheid voor werknemers.

Verder zijn voldoende signalisatie en verlichting aangebracht voor stilstand op de openbare weg tijdens wegenwerken. Een verwarmingsbron (aangesloten op dieseltank vrachtwagen) en mechanische dakverluchter bieden een aangename werktemperatuur in dit mobiele magazijn in de kille wintermaanden.
Perslucht kan gebruikt worden d.m.v. zelfoprollende haspel en extra luchtketel.

Extra batterijen zijn voorzien waarop laadlift en alle andere verbruikers van de laadruimte zijn aangesloten. 's Avonds kunnen deze opgeladen worden via de wall-aansluiting.
Om met alle toestellen te kunnen werken is er een omvormer 24V-220V gemonteerd. 

Bent u ook op zoek naar een geschikte mobiele werkplaats?
Contacteer ons voor meer info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of  014/23.33.43

  • 901970-73 inrichting mobiele werfkeet laadbak met laadlift
  • 901970 waterlink MAN vrachtwagenopbouw mobiele werkplaats mobiel magazijn
  • 901970-73 laadbak met laadlift mobiele werkruimte
  • 901970-73 gesloten laadbak met rolluik en laadlift verwarming Webasto