referenties

Marktwagen met uitschuifbaar dak voor groenten en fruit

Marktkramers hebben op de dag van vandaag nood aan goed uitgeruste marktwagens waar zij een grote oppervlakte mee kunnen benutten om al hun producten goed te kunnen promoten.
Meestal is er weining plaats op de marktplaats om deze op correcte positie te zetten, daarom hebben wij hierop een zelfrijsysteem geïnstalleerd. Geen moeilijk manoeuvres meer met vrachtwagen, simpelweg met afstandsbediening wordt deze op locatie gesteld.

Het schuifdak wordt manueel opengeschoven om extra ruimte te benutten. Op de uitklapbare togen kunnen over de volledig lengte alle groentes en fruit gestald worden. Deze worden tijdens transport zeer vers gehouden door tal van koelkasten voorzien in de wagen. Op de marktplaats zelf worden deze op optimale temperatuur gehouden door verschillende airco units gemonteerd tegen de voorwand en achterwand. 
Om de klanten zo aangenaam mogelijk te ontvangen werden doorzichtige baches voorzien en audio-installatie gemonteerd.

Deze marktwagen aanhangwagen vervangt de oude Noyens marktwagen, die onze klant reeds jaren gebruikte. Met het volledig warmbad gegalvaniseerde chassis dat deze marktwagen bezit kan onze klant er weer voor jaren tegen.

Bent u als marktkramer ook dringend op zoek naar een geschikte marktwagen volledig op maat naar uw noden en wensen?
Aarzel niet en contacteer ons: 014/23.33.43 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


  • marktwagen aanhangwagen groenten en fruit moversysteem
  • 802196 aanhangwagen marktwagen schuifbaar dak verkoopwagen
  • 802196 makt aanhangwagen groenten en fruit
  • 802196 marktwagen schuifdak groenten en fruit
  • 802196 marktwagen airconditioning radio audio installatie