referenties

Open laadbak voor machinetransport

Op vrachtwagen Renaul T hebben wij voor onze klant een speifieke opbouw voorzien om al zijn machines te transporteren. Voorzien van een kenmerkend kopschot van Noyens met sleufgaten om dieverse spanbanden en kettingen aan te hangen en opening voor gebruik van winch biedt deze vrachtwagenopbouw nog meerdere sterke eigenschappen. Zijdelings vooraan zijn wegneembare schotten om laden en lossen van paletten te vereenvoudigen. Daarnaast zijn zijdelings voldoende verzonken vloerankers in bodem ingewerkt en opstaande rand met bevestigingsgaten voor stalen kettingen voorzien. Op deze manier kunnen alle machines op wettelijke en veilige manier verankerd worden. 
Het laatste gedeelte van de opbouw is schuin aangewerkt om een ideale hellingshoek te bekomen in combinatie met de hydraulische oprijramp. Polyester glasvezelmatten en quartzkorrels op het schuine gedeelte bieden extra grip bij nat weer. 
Bij het bedienen van de hydraulische ramp kunnen hydraulische steunpoten afgestempeld worden om de vrachtwagen te nodige stabiliteit te bieden zodoende er veilig kan geladen en gelost worden.

Deze opbouw werd gestraald + gemetaliseerd en kreeg een extra blinkende aflaklaag zodat dit voertuig toch een extra visitekaartje van onze klant wordt.

  • 901986 open laadbak met hydraulische ramp opbouw
  • 901986 renault T vrachtwagenopbouw gestraald en gemetalliseerd
  • 901986 open laadvloer voor machinetransport met hydraulische brug