referenties

Vrachtwagenopbouw voor transport van gevaarlijk afval

Voor het transport van gevaarlijk afval worden de eisen voor functionaliteit en kwaliteit aan de vrachtwagenopbouw alsmaar groter. A&C Noyens maakt deze dan ook volledig naar de specificaties en wensen van zijn klanten. 
Zo leverden wij voor klant Renewi (Van Gansewinkel) een opbouw volledig op maat. 

Een geïsoleerde opbouw met voldoende verluchtingsmogelijkheden werd opgebouwd op een volledig warmbad verzinkt chassis. Omwille van de intensiteit van gebruik van deze opbouw werd er gekozen voor stalen traanplaten als bodem, deze werd gestraald, gemetalliseerd en voorzien van een antislip toplaag coating voor intens en langdurig gebruik. Zijdelingse en vooraan zijn deze opgetrokken tegen de zijwanden zodat een degelijke en stevige stootplint werd bekomen. Om lekkage van gevaarlijk afval te voorkomen werd de ganse bodem volledig afgekit met speciaal ontwikkelde silicone hiervoor.
Voor het proper houden van deze laadruimte is achteraan een inox lekgoot met inox opvangtank, deze kan geledigd worden d.m.v. een bolkraan.
Alle nodige eisen voor ADR opbouw werden uitgevoerd met voorzieningen van opbergkoffers, ADR-borden, brandblusser in koffer, schup en borstel en watervat met geïntegreerd zeepdispenser.

De volledige opbouw is trouwens XL getest en gekeurd, met aflevering van XL certificaat volgens veiligheidsnorm EN-12642 kan er veilig lading worden getransporteerd.

Neem vrijblijvend met ons contact op voor meer info omtrent deze mogelijkheden:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of  +32 (0) 14 23 33 43


  • 901988 stalen traanplaten bodem inox lekgoot achteraan met opvangtank
  • 901988 gesloten laadbak medische uitvoering ADR afval
  • 901988 bodem vervaardigd uit stalen traanplaten lekgaat met inox opvangtank
  • 901988 renewi van gansewinkel laadbak met laadlift transport chemisch afval
  • 901988 gesloten bakwagen met hydraulische dhollandia laadlift