referenties

2x schuifzeilopbouw vrachtwagen Renewi

Klant Renewi - Van Gansewinkel heeft een hele vloot nieuwe voertuigen bij A&C Noyens aangekocht waaronder ook 2x nieuwe vrachtwagens met schuifzeilopbouw.
Deze zijn beide voorzien van lekgoot aangebracht in de zijkanten en achteraan van de laadvloer. De bodem is uitgevoerd uit gemetalliseerde stalen traanplaten met extra antislip coating. Het warmbad verzinkte hulpchassis beidt de bescherming aan de opbouw die nodig is bij het transport van gevaarlijk afval.

2 heftrucksleuven bieden achteraan de mogelijk om verschillende types meeneemheftrucks te transporteren. De XL uitgevoerde opbouw heeft zijdelings aluminium geanodiseerde zijborden en aluminium bacheplanken, waaronder ook 1 verzinkte met ingewerkt combirails.
Het aanspansysteem voor deze baches is een speciaal ontwikkeld type van A&C Noyens, met een hendel kunnen alle inox gespen in één handbeweging worden aangespannen onderaan zonder dat de chauffeur elke gesp afzonderlijk dient aan te spannen. 
Om maximaal producten te transporteren kunnen achter deze vrachtwagens wipkar aanhangwagens koppelen door middel van verlaagde onderbouwkoppeling die pneumatisch kan bediend worden.

  • 901990 Moffet voorziening op vrachtwagen kooiaap meeneemheftruck
  • 901990 meeneemheftruck op vrachtwagen kooiaap voorziening camion
  • 901990 schuifzeilopbouw voor gevaarlijk afval transport Renewi
  • 901990 aluminium geanodiseerde zijborden vloerankers opklapbumper lekgoot zijkanten en achteraan
  • 901990 vrachtwagenopbouw met schuifzeilen en achterdeuren voorziening voor meeneemheftruck verlaagde vangmuilkoppeling
  • 901990 schuifzeilopbouw met stalen traanplaten bodem en inox lekgoot achteraan