referenties

Middenas aanhangwagen wipkar voor specialist in kraanwerken

Warmbad gegalvaniseerde middenas aanhangwagen met zichtkanten gespoten in firmakleur voor specialist in kraanwerken. Voorzien van aluminium oprijplaten die opgeborgen zijn achteraan onder chassis, 2 manueel uittrekbare steunpoten zorgen voor een goede stabiliteit tijdens laden en lossen.
De standaard voorzien luchtvering met hoogteregeling biedt het nodige comfort en gebruiksgemak voor deze aanhangwagen. Via de Smartboad module van Wabco kan ten allen tijde de juiste asgewichten worden uitgelezen, zo is de chauffeur steeds op de hoogte van de correcte beladingsgewichten zodat deze wettelijk en veilig de baan op kan. 

Standverlichting en LED flitsers kunnen 24u autonoom blijven branden wanneer deze aanhangwagen afgekoppeld naast de weg staat. Deze zijn aangesloten op een batterijmodule die zich in de modulator bevindt van de aanhangwagen en wordt automatisch opgeladen wanneer de ABS stekker wordt ingeplugd.
Om alle ladingen veilig te verankeren hebben wij voldoende vastzetogen in het zijraamprofiel aangebracht, alsook versterkte vloerankers die verzonken in de bodem zijn aangebracht om zware machines te verankeren.

Meer info over onze middenas aanhangwagens kan u terugvinden via deze link.


  • 802271 volumecombinatie vrachtwagenopbouw met kraan en wipkar aanhangwagen noyens
  • 802271 middenas aanhangwagen volumecombinatie met vrachtwagen
  • 802271 kraanopbouw vrachtwagen in combinatie met aanhangwagen wipkar middenasser
  • 802271 volumecombinatie vrachtwagenopbouw met kraan en wipkar aanhangwagen
  • 802271 wipkar aanhangwagen noyens
  • 802271 aanhangwagen wipkar noyens bouwfirma oprijplaten steunpoten
  • 802271 warmbad gegalvaniseerde aanhangwagen wipkar