referenties

Middenas aanhangwagen voor bouwfirma

Middenas aanhangwagen met multifunctioneel gebruik voor wereldspeler in de bouwsector. 

Omwille van de diversiteit van transporten dat onze klant uitvoert, was er een noodzaak aan een aanhangwagen die gebruikt kon worden voor verschillende doeleinden.
Deze middenasser biedt onze klant de mogelijkheid om volgende toepassingen uit te voeren:
  • transport van containers (hiervoor zijn uitneembare geleidingen in het chassis voorzien die achteraan onder de laadvloer opbergbaar zijn)
  • machinetransport (aluminium oprijplaten worden achteraan in chassis ingehaakt, deze worden opgeborgen onder de laadvloer)
  • transport diverse goederen (d.m.v. diverse verankeringspunten in het zijraamprofiel en verzonken vloerringen in de laadvloer kan er zeer veilig worden verankerd. Verstelbare stippen houden de ladingen zijdelings tegen, deze zijn tevens vooraan tegen het kopschot opbergbaar)

Al deze ladingen hebben een verschillend gewicht. Voor een goede gewichtsverdeling dienen deze op een correcte positie op de laadvloer te staan. 
Met behulp van de geïnstalleerde Smartboard kan de chauffeur perfect de verschillende asgewichten waarnemen op een digitaal scherm, waardoor overbeladingen worden vermeden.

Voor het rijcomfort is deze aanhangwagen voorzien van de standaard gemonteerde luchtvering en voorzien van schuifremmen voor optimale remkrachten en remvertraging.
Het warmbad gegalvaniseerde chassis biedt de nodige bescherming tegen corrossievorming, waarbij de zichtkanten een extra laklaag kregen in de firmakleuren.


Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - https://www.noyens.be/images/recente projecten/802281