referenties

Clickloader voor keukenbouwer

Clickloader BE-combinatie op basis van trekkend voertuig Citroën Jumper voor Lilse keukenbouwer. 
Laadruimte uitgerust met polyester vooroverbouw voor extra opslagruimte en meer aerodynamica. De laadruimte is toegankelijk via een zijdeur met uitklapbare zwevende bloktrap en achteraan via een 3-delige deuropening. Enkel de middelste deur kan gebruikte worden als men snel iets in of uit de laadruimte wil halen, maar biedt tevens ook veiligheid naar andere weggebruikers toe. Wanneer deze deur wordt opengeplaatst, zal deze niet buiten de totale breedte van het voertuig komen. Een vaste opstaptrede is onder deze deuren voorzien over gans de breedte.

Bij laden en lossen van zwaardere ladingen kan de uitschuifbare trap achteraan worden geplaatst en worden alle deuren tegen de zijwanden van de opbouw verankerd. Op deze manier is de volle achterkader benutbaar voor laden en lossen.
De uitschuifbare opstap maakt het veiliger omwille van zijn stabiliteit en gelijke opstaptredes.
Als binnenverlichting zijn LED strips aangebracht tegen het plafond en worden bediend via een bewegingssensor die na 1 minuut automatisch terug uitgaat om batterijcapaciteit te sparen.

Deze voertuigcombinatie is ingeschreven voor chauffeurs met het BE rijbewijs behaald na 1 mei 2013 met nog een nuttig laadvermogen van 1700kg.


  • 902041 be clickloader combinatie noyens
  • 902041 capucine polyester vooroverbouw vleestrap opstaptrede
  • 902041 clickloader combinatie Citroên Jumper keukenbouwer schrijnwerker
  • 902041 laadruimte houten bindlatten plywood opbouw
  • 902041 zijdeur zwevende bloktrap led binnenverlichting