referenties

Schuifzeilopbouw met hydraulische ramp voor transport verreiker

Vrachtwagenopbouw met schuifzeilen , voorzien van korte inox aanspangespen, en hydraulische oprijramp voor het transport van een verreiker machine. Onderin is de opbouw volledig dichtgewerkt met op maat vervaardigde aluminium spoiler waar koffers zijn ingewerkt. Het reservewiel van de verreiker kan onderin de koffer worden opgeborgen, dat deels onder het chassis van de vrachtwagen steekt.

Stalen omega profielen versterken de laadvloer die bestaat uit hardhouten vloerplanken. Vloerankers zijn verzonken aangebracht in de zijraamprofielen, hieraan kunnen ladingen worden verankerd op een veilige manier. Diverse verlichting aan de buitenzijde zijn aangebracht en powerLEDs zijn gebruikt als binnenverlichting om de laadruimte optimaal te belichten.
De hydraulische oprijramp is voorzien van een extra antislip toplaag zodoende dat er veilig met de verreiker op en af de vrachtwagen kan gereden worden. Tevens zijn hydraulische stabilisatie steunpoten achteraan tegen het vrachtwagenchassis gemonteerd.
Het hulpframe is volledig warmbad gegalvaniseerd uitgevoerd en de opbouw gespoten in metallic Iveco kleur.

  • 902029 laadruimte schuifzeilopbouw hardhouten vloerplanken met stalen omega profielen
  • 902029 schuifzeilopbouw met hydraulische ramp
  • 902029 spoiler onderaan rok met ingewerkte opbergkoffers
  • 902029 spoiler rok onderin vrachtwagen metallic gespoten
  • 902029 vrachtwagenopbouw met schuifzeilen en hydraulische oprijramp