referenties

6 vrachtwagenopbouwen met schuifzeil voor SFTL

Ook dit jaar mochten we voor SFTL (Sociaal Fonds voor Transport en Logistiek) enkele voertuigen op maat maken. Deze worden gebruik door scholen voor het opleiden van jonge toekomstige vrachtwagenchauffeurs specifiek voor de logistieke transportsector. 6 vrachtwagenopbouwen en 5 autonome aanhangwagens met schuifzeilopbouw zullen vanaf 2019 op de Belgische wegen te zien zijn.

De schuifzeilen zijn voorzien van full-color bedrukking met UV-bescherming en vrachtwagencabine en achterdeuren hebben per school een eigen bestickering. De laadruimte kan snel worden betreden via een kleine uittrekbare opstap onder de rechts deur of via de volledige uitschuifbare trap voorzien van leuningen die automatisch mee uitklappen. Op deze manier kunnen leerlingen en lesgevers veilig de laadruimte betreden.
LED strips met power LED's zijn aangebracht tegen het dak in de lengtrichting. Deze kunnen worden ingeschakeld via een schakelaar in de cabine (24V) of via wall-aansluiting buitenaf (230V) voorzien van lichtschakelaar en extra stopcontacten in de laadruimte.

Voor ladingen te verankeren en tegen te houden zijn vloerankers verzonken in het zijraamprofiel voorzien. Een XL getest kopschot kan de voorwaartse krachten opvangen, aluminium zijborden en bacheplanken de zijwaartse.

Dubbele vangmuilkoppelingen zijn aangebracht achteraan zodat middenas aanhangwagens kunnen gekoppeld worden via de onderbouwkoppeling en autonome aanhangwagens via de vangmuilkoppeling achteraan. Een gegalvaniseerde opklapbare achterbumper zorgt voor de inrijbeveiliging achteraan.

  • 902020 SFTL MAN schuifzeilopbouw mobiel leslokaal opleiding vrachtwagenchauffeur
  • 902020 SFTL MAN vrachtwagenopbouw met schuifzeilen transport en logistiek
  • 902020 vrachtwagen met schuifzeillaadbakken voor transport en logistieke opleiding vrachtwagenchauffeurs
  • 902020 vrachtwagens met schuifzeilopbouwen uitschuifbare opstap met leuningen