referenties

2x schuifzeilopbouw voor transport van rolluiken en zonwering

Wij danken onze klant alweer voor het gestelde vertrouwen in onze firma. Deze 2 nieuwe schuifzeil opbouwen versterken de vloot van Noyens opbouwen bij onze klant. 
Beide zijn voorzien van XL gekeurde bovenbouwen met XL uitgevoerd schuifzeilen. Om alle ladingen nog extra veilig te verankeren zijn vloerrails en dakrailsen in de lengterichting aangebracht, hierin kunnen de verticale ladingstangen geplaatst worden om voorwaartse stuwing tegen te gaan. Voor deze ladingstangen is achteraan een extra opbergruimte voorzien. Voor de neerwaartse sjorring van goederen zijn ladingsankers verzonken aangebracht in de zijraamprofielen.
Zijdelingse krachten worden opgevangen door neerklapbare aluminium geanodiseerde borden en versterkte uitneembare aluminium bacheplanken.
Een stalen gelast hulpchassis met gegalvaniseerde behandeling zorgt voor een extra stevigheid van het geheel.

Een uitschuifbare opstap biedt toegang tot de laadruimte die extra verlicht kan worden door LED strips. Een extra opbergkoffer onder de laadruimte biedt voor opslag van spanbanden. 
Via een watertank met geïntegreerde zeepdispenser kan de chauffeur zijn handen wassen.

1 vrachtwagen zal gebruikt worden in combinatie met een middenas aanhangwagen. Deze is voorzien van een verlaagd aangebracht onderbouwkoppeling die uitgerust is met een pneumatische afstandsbediening om het openen van de vangmuilkoppeling voor de bediener te vereenvoudigen.

  • 902050 ladingzekering xl gekeurde opbouw bache ladingveiligheid
  • 902050 schuifzeilopbouw laadbak onderbouwkoppeling
  • 902050 vrachtwagens met schuifzeilopbouw vangmuilkoppeling volumecombinatie
  • 902050 bache schuifzeilen rideaux baché fourgon
  • 902050 laadbak met schuifgordijnen en lichtdoorlatend dak aluminium zijborden