referenties

Tridem oprij-dieplader aanhangwagen met meeloopas voor kortere draaicirkels en minder bandenslijtage

Deze aanhangwagen is de eerste van een levering van 3 tridem dieplader aanhangwagens voor onze klant.

Uitgerust met een meeloopas achteraan ondervindt deze 3 assige aanhangwagen geen problemen meer bij het nemen van bochten voor wringen hiervan en de grote slijtage op banden blijft achterwege.
Met deze configuratie is onze klant veel flexibeler voor het betreden van bouwterreinen en andere moeilijk te bereiken plaatsen en verliest hij geen nuttig laadvermogen. Het aanhangwagen chassis is volledig warmbad gegalvaniseerd en de zichtkanten werden gelakt in de firmakleur van onze klant.

Ladingen kunnen op een veilige manier worden vast gelegd via de opstaande zijranden die voorzien zijn van een gatenpatroon voor inhaken van kettingen. Zijdelings in de laadvloer zijn extra vloerringen en hoezen voor stippen verzonken aangebracht.
Oprijplaten kunnen achteraan in het U-profiel worden ingehaakt zodat er ook een mogelijkheid is voor transport van machines.

Extra uitgerust met een Wabco smatboard systeem kunnen steeds alle asgewichten geraadpleegd worden zodat er steeds rekening kan worden gehouden dat er geen overlading is.
Bij losse plaatsing van de aanhangwagen naast de openbare weg, kan de standverlichting oplichten d.m.v. een extra voorziene batterij op deze aanhangwagen, die wordt bijgeladen via de EBS van de vrachtwagen.

  • 802356 tridem as aanhangwagen met meeloopas achteraan
  • 802356 middenas tridem aanhangwagen dieplader aanhanger noyens
  • 802356 tridem oprij-dieplader aanhangwagen met overloop
  • 802356 middenas aanhangwagen noyens meevolg as meeloper