referenties

3-assige dieplader aanhangwagen gegalvaniseerde uitvoering

Voor de beurs van Matexpo dit jaar hadden we deze 3-assige middenas aanhangwagen tentoongesteld, waarvan we eerder dit jaar al een gelijkaardige voor een klant mochten maken.
Deze is voorzien van liftas vooraan, meeloopas achteraan die bij het achteruitrijden automatisch in recht positie geblokkeerd worden en voorzien van allerlei vastzetmogelijkheden.

Voor transport van brede graafmachines kunnen deze hydraulische rampen extra breed tot 2m75 geplaatst worden en met behulp van de verbreders in het chassis de graafmachines geladen worden. Machines met een smalle spoorbreedte kunnen ook probleemloos worden meegenomen, deze rampen kunnen ook volledig naar elkaar toe worden geschoven. 
Verbredingsborden vooraan en achteraan zijn voorzien van transport uitzonderlijk vervoer.

Galva stippen kunnen in het chassis geplaatst worden voor het tegenhouden van ladingen, deze kunnen ook vooraan tegen het kopschot worden opgeborgen zodat de chauffeur deze altijd bij heeft, ongeacht de lading die hij transporteerd.
Met het wabco smartboard systeem kunnen alle asgewichten worden uitgelezen om zeker in order te zijn met de gewichtsverdeling.

Onze nieuwe klant, actief in grondwerken, zag ook de multifunctionaliteit en degelijkheid van deze aanhangwagen en kan hier zich hiervan de nieuwe trotse eigenaar van benoemen.

  • 802390 noyens 3 assige aanhangwagen met liftas een naloopas meeloper gegalvaniseerd
  • 802390 tridem aanhangwagen blauw hydraulische rampen
  • 802390 noyens tridemas aanhangwagen gegalvaniseerd verbreders sideshift rampen
  • 802390 3 assige aanhangwagen liftas vooraan meeloper navolgas achteraan
  • 802390 aanhanger noyens tridem matexpo
  • 802390 ladingzekering veiligheid kopschot aanhangwagen
  • 802390 meelop as achteraan aanhangwagen saf