referenties

Oplegger dieplader met elektrisch-hydraulisch gestuurde assen

Transporteren van lange ladingen, zware machinevoertuigen, goederen, containers,.. Het is niet altijd vanzelfsprekend en eenvoudig om overal te komen.
Voor dit probleem hebben wij voor onze klant een specifieke oplossing voorzien. Deze dieplader oplegger is voorzien van elektrisch-hydraulisch gestuurde assen waardoor de oplegger met zijn lange lengte toch zeer wendbaar is.

Ladingen worden op diverse manieren vastgelegd op het chassis. Zo zijn beide zijraamprofielen uitgevoerd met een gatenpatroon voor gebruik van smalle spanbanden, dit is tevens ook in het midden van de laadvloer aangebracht. 
Zware goederen worden zijdelings extra tegengehouden door uitneembare stippen die zijdelings zijn voorzien en verschillende rijen in de dwarsrichting. Containers worden met twistlocks vastgelegd, die verzonken zijn aangebracht in de laadvloer. 
Spankettingen kunnen dan weer ingehaakt worden in de voorzien zware vloerringen voor het vastleggen van machine voertuigen.

Om deze machine voertuigen te kunnen laden is het laatste gedeelte hydraulisch kantelbaar uitgevoerd. Met behulp van een hydraulische stuurgroep kan dit gedeelte met een afstandsbediening gekanteld worden. Zowel achteraan als vooraan op de zwanennek is een U profiel voorzien voor het inhaken van oprijrampen. Deze oprijrampen kunnen opgeborgen worden onder het chassis in een daarvoor voorziene opbergruimte.

Wanneer onze klant extra brede of lange ladingen wenst te transporteren, kan hij gebruik maken van de voorzien verbredingsborden zijdelings vooraan en achteraan, en een extra signalisatiebord dat op het uiterste punt van de lading kan worden gehangen. Hiervoor kan er achteraan ingeplugd worden om deze verlichting in werking te doen treden.


  • 802354 dieplader noyens semi remorque surbaissée
  • 802354 hydraulisch kantelbare achterkant oprijrampen transport machines lange ladingen uitzonderlijk vervoer
  • 802354 ladingzekering vastzetmogelijkheden van lading oplegger noyens
  • 802354 noyens dieplader trailer met hydraulisch kantelbare achterzijde ladingzekering
  • 802354 oplegger dieplader gegalvaniseerde uitvoering hydraulisch kantelbaar
  • 802354 uitstekende lading arceringbord