referenties

ADR uitvoering vrachtwagenopbouwen

Alweer mochten wij voor onze klant SUEZ 2x vrachtwagens voorzien van een gesloten laadbak met laadlift voorzien van opklapbare bumper en onderbouwkoppeling.
Beide opbouwen zijn voorzien van XL keuringsattest voor ladingzekering en zijn ADR uitgevoerd. Een versterkte waterdichte laadvloer is voorzien van gestraalde en gemetalliseerde stalen traanplaten met antislip toplaag. Vooraan + achteraan zijn afwateringsgoten voorzien die uitmonden in een inox opvangtank.

4 rijen combirails zijn tegen beide zijwanden voorzien, waarvan de onderste 2 ingewerkt om aan maximale binnenbreedte te behouden. Een extra verzinkte stootplint vooraan van 1200mm hoogte biedt stevigheid tegen impact van elektrische stapelaars.
Om de laadruimte voldoende te verluchten van de afvalgassen zijn zijdelings verluchtingsroosters aangebracht.
Ladingen worden tegengehouden door middel van verstelbare ladingstangen die horizontaal in de bindrails worden aangebracht, een opbergruimte is hiervoor links achteraan aangebracht.

Beide vrachtwagens zijn voorzien van een weegvoorbeiding in het platform van de laadlift en zullen in combinatie met een middenas aanhangwagen rijden.
De aangebracht onderbouwkoppeling is uitgerust met een pneumatische bediening om deze te ontgrendelen.

  • 902090 LAADVLOER STALEN TRAANPLATEN MET ANTISLIP COATING OPVANGTANK
  • 902090 LADINGSTANGEN BINDRAILS STALEN BODEM TRAANPLAAT INOX OPVANGTANK WATER ADR UITVOERING
  • 902090 OPBOUW VRACHTWAGEN LAADBAK MET LAADLIFT MEDISCH AFVAL ADR UITVOERING
  • 902090 VRACHTWAGENS VOOR OPHALEN VAN MEDISCH AFVAL SUEZ