referenties

Gedwongen gestuurde citytrailer met warmbad verzinkt chassis

Deze citytrailer oplegger is voorzien van 2 assen, waarvan 1 gedwongen gestuurd door middel van stangsysteem. Hierdoor zal onze klant deze oplegger makkelijker door bochten kunnen sturen. 
Het gehele chassis werd warmbad verzinkt behandeld, waardoor er een minimale kans ontstaat op roestvorming. Verder is deze oplegger uitgerust met schijfgeremde luchtgeveerde SAF assen voor een optimaal rijcomfort.

De bovenbouw is vervaardigd uit geïsoleerde staal-sandwichpanelen, die voor een stevig en licht geheel zorgen, waardoor er ook weinig condensvorming binnenin zal ontstaan.
Twee tussenwanden zijn vast gemonteerd in de lengterichting op tussenafstanden waarbij onze klant zijn specifieke rolkarren kan tussenplaatsen. Al deze wanden zijn voorzien verzinkte bevestigingsrails waar ladingstangen en spanbanden in verankerd kunnen worden. Iedere rij is voorzien van een LED strip, gemonteerd tegen het plafond, voor voldoende verlichting. 

Om de laadlift te bedienen in afgekoppelde toestand zijn extra batterijen aangebracht, die worden bijgeladen via het trekkend voertuig. Manuele rolstops zijn verzonken aangebracht in het platform op 2 rijen waardoor karren veilig geladen en gelost worden.

Aarzel niet ons te contacteren als u ook op zoek bent naar een specifieke oplegger op maat: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | 014 23 33 43


  • 802387 NOYENS CITY TRAILER GESLOTEN OPBOUW MET LAADLIFT
  • 802387 INRICHTING TUSSENWANDEN WASSERIJ OPLEGGER
  • 802387 OPLEGGER CITYTRAILER MET TRIDEC STUURSYSTEEM GEDWONGEN GESTUURD
  • 802387 CITYTRAILER OPLEGGER NOYENS GEGALVANISEERD CHASSIS