referenties

Oprijwagen met hydraulische ramp voor Nederlandse werkorganisatie De Buch

Deze oprijwagen staat klaar voor levering aan werkorganisatie De Buch in Nederland.

De Buch is een werkorganisatie van 4 gemeenten ten noorde van Amsterdam. Voor het onderhoud van begraafplaatsen werd deze specifieke vrachtwagenopbouw bij ons in bestelling geplaatst.
De volledig warmbad verzinkt oprijwagen is voorzien van een materiaalcompartiment dat bereikbaar is via een rolluik aan beide zijden. Extra inox materiaalkoffers zijn aangebracht onder de laadvloer.

Het versterkt uitgevoerde kopschot is voorzien van LED werklampen, bolkoppeling om specifieke machines vast te koppelen voor transport en elektrische winch. Een versterkt uitgevoerd laadvloer, bestaande uit hardhouten vloerplanken en stalen omega profielen, biedt de mogelijkheid om machines en goederen te laden met verschillende puntbelastingen.

Via de hdyraulische oprijramp achteraan kunnen machines op de vrachtwagen worden gereden. Manueel uitklapbare steunpoten zijn achteraan links + rechst voorzien zodat de vrachtwagen stabiel staat bij laden en lossen.
Vloerankers en bevestigingsgaten zijn zijdelings en in het midden van de laadvloer aangebracht, op deze manier kunnen smalle machines naast elkaar worden gepositioneerd en correct worden verankerd.

Opbouwlengte: 7m
MTM: 11.990kg

  • 902194 vrachtwagen open laadbak met oprijramp verzinkt
  • 902194 vrachtwagenopbouw open laadbak met hardhouten vloerplanken
  • 902194 open laadbak met gesloten compartiment
  • 902194 oprijwagen noyens gegalvaniseerde uitvoering
  • 902194 verzinkte oprijwagen met hydraulische oprijramp