referenties

Dieplader aanhangwagen voor aannemer in betonvloeren

Dieplader aanhangwagen voor aannemer in betonvloeren uit Werken, waarmee hij zeer goed zal kunnen werken!

De gegalvaniseerde aanhangwagen is voorzien van automatische liftas op de 1e as en meeloopas achteraan. Deze kunnen ook zelf manueel bediend worden met behulp van de gemonteerde Wabco Smartboard module. Met deze module kunnen tevens ook de asgewichten worden geraadpleegd waardoor onze klant zijn graafkraan kan positioneren voor een goede gewichtsverdeling.
Uittrekbare breedteborden vooraan en achteraan geven de breedte van uitstekende uitzonderlijke ladingen weer.
Met behulp van de aluminium oprijrampen (26t draagkracht) die manueel bedienbaar zijn kunnen deze eenvoudig op de aanhangwagen worden geplaatst.

Om alle te transporteren ladingen correct te transporteren zijn onze aanhangwagens en opleggers standaard uitgevoerd met tal van verankeringspunten zoals ook deze aanhangwagen.
Een versterkt XL uitgevoerd kopschot (13t5 capaciteit), versterkt uitgevoerde vloerankers (10t trekkracht) en ladingstippen (2t stuwingskracht) zijn aangebracht op deze dieplader aanhangwagen.
Voor het opbergen van spankettingen in vooraan in de dissel een opbergvak, voor opbergen van spanbanden is een inox opbergkoffer aangebracht.


De buitenzijden van het chassis werd in grijs metallic gespoten en verder werd deze aanhanger afgewerkt met aluminium velgen

Leeggewicht: 5.900kg
TTM: 28.000kg

  • 802676 noyens aanhangwagen dieplader
  • 802676 NOYENS TRAILERS REMORQUE
  • 802676 trailer lowbed noyens
  • 802676 dieplader aanhangwagen remorque surbaissee
  • 802676 aanhangwagen dieplader noyens